APPUTVECKLINGSKURSER

Vi genomför 2 st workshops parallellt. Välj om du vill gå en iOS eller Android kurs. Bada kurserna är mån-fre
Här lägger vi upp kommande utvecklingskurser för Webb, iOS och Android. Välj stad och kurs.

APP OCH WEBBUTVECKLINGSUTBILDNING

Bläddra genom vårt utbud av iOS, Android och Webbutvecklingsutbildningar - och välj en som är bäst för dig.

VÄLJ DIN KURS

KURSER IOS- UTVECKLING

  • Du kan välja mellan olika iOS kurser. Vi har branschorienterade utvecklingsmoduler med handledda klasser och workshops. Klasserna hålls av erfarna appleutvecklare. Du får jobba med dummy projekt av varierande komplexitet, lära dig Objective-C och Swift, och lära dig att göra appar professionellt.

KURSER ANDROID-UTVECKLING

  • Lär dig av erfarna googleutvecklare att göra egna Androidappar. Du får lära dig Javaprogrammering och den övergripande processen om att utföra tester och felsökning. Vi hjälper dig att förvandla livskraftiga idéer till en färdig produkt. Ta chansen att lära dig av några av de bästa utvecklarna på marknaden.

GE DIN karriär " TEKS EDGE " !

Så varför ska du gå en av våra kurser? Det finns flera skäl. Till att börja med, när det gäller applikationsutveckling så är Teks ett företag med enorm erfarenhet och kompetens - med över 900 utvecklade appar( iOS och Android ) i vår portfölj. Vi erbjuder skräddarsydda handledda utbildningar - så vi har något för alla. Vårt team består av erfarna webb och app utvecklare som ofta jobbar internationellt med utbildning ellr är placerade på något företag någonstans i världen. På våra seminarier brukar vi bjuda in gästföreläsare, utvecklare och testare. God teoretisk kunskap med praktisk kompetensutveckling - är vad du får när du deltar i någon av våra utbildningar.