GE DIN KARRIÄR EN BOOST!

De utbildningsmoduler inom mobil/ webbutvecklings som erbjuds av Teks är alla inriktade på att hjälpa dig att skapa ett varumärke som expertutvecklare i den professionella världen. Våra instruktörer är några av de vassaste i branchen. De hjälper dig att bekanta dig med den senaste branschstandardern, kodningsmetoder och utvecklingstekniker. Särskild uppmärksamhet läggs på att göra mobila applikationer för de senaste plattformarna (iOS 9, Android 6.0 Marshmallow ), samt att skapa webbplatser med olika verktyg (Drupal, Wordpress, Joomla, Magento). Vi har även särskilda sessioner gällande felsökning och klientfrågehantering.

TEKS FÖRETAGSUTBILDNING


IOS UTVECKLING


Avancerade kurser inom applikationsutveckling och utbildning för iOS 9 plattform med hjälp av ramverket Xcode 7

ANDROID - UTVECKLING


Anmäl Dig/Er till en utvecklingskurs för Android och lär dig att göra en effektiva och engagerande Android applikationer.

WEBBUTVECKLING


Delta på lektioner, seminarier och demo-sessioner med fokus på utveckling och design av företagswebbplatser. Inriktning CSS och HTML - utbildning

HUR KAN TEKS UTBILDNING GÖRA SKILLNAD?

Webb/appkurser kurser samt handledning som anordnas av Teks kompletterar din utvecklingskompetens på bästa möjliga sätt. Beroende på vad som passar just Dig och dina krav på lärande kan du välja från våra heltids (8 -12 veckor) och deltids (2 - 6 veckor) kurser. Förutom våra appkurser för nybörjare, erbjuder vi företagsutbildningar som omfattar avancerade ämnen och tekniker för både iOS och Android - utveckling. Du får också lära dig appkodning av några av de bästa utvecklarna på marknaden. Teks är inte bara ett utbildningsinstitut- Vi är din inlärningspartner.

MÖT MENTORERNA


På Teknowledge Software får du lära av erfarna internationellt app-utvecklare, testare, programmerare, webbutvecklare, UI / UX experter och andra IT-proffs.

Ved iOS Trainer

Mobilappsentreprenör, med nästan ett decennium av branscherfarenhet. Han började med Javautveckling, och är nu en erfaren och uppskattad iOS/Android utvecklare .

Bhairavi Android Trainer

Skaparen av prisbelönta Story Time for Kids (iOS och Android). Genomför regelbundet utbildningar inom applikationsutveckling vid olika institut i Asien.

BOOSTA DIN KARRIÄR HOS TEKS

Anmäl dig på en kurs, och låt oss hjälpa dig att bli en förstklassig professionell mobil / webbutvecklare