HISTORIEN OM TEKS

Teks har ett team hängivna utbildningsamordnare inom mobil och webbutveckling, inriktade på att hjälpa dig att bli framgångsrik inom detta område. Vi har anordnat klasser och erbjudit utbildningar sedan 2006, när iPhone ännu inte var framtagen. Vårt fokus på den tiden var Java applikationsutveckling. Idag har vi över 60 kurser med iOS och Android - utveckling, 15 webbutbildningar (inklusive HTML och CSS -kurser) och över 120 instruktörer. Det har varit en spännande resa som har format karriärer och skapat många nya och kompetenta utvecklare.

VAD ÄR DET SOM GÖR ATT VÅR UTBILDNING STICKER UT?

VÄLJ DIN KURS


Vi presenterar skräddarsydda kurser om hur man gör iOS-appar , Android-appar och professionella / personliga hemsidor. Du kan välja mellan ett stort utbud av kurser som vi har att erbjuda .

LÄR DIG FRÅN EXPERTERNA


Hos oss får varje elev interagera med några av de bästa webb och app-utvecklarna på marknaden. I vårt nätverk ingår utvecklare från olika delar av världen som gärna delar sin kunskap och erfarenhet.

KARRIÄRORIENTERADE


Våra iOS / Android / web utbildningsmoduler är utformade för att hjälpa dig att bli en professionell utvecklare. Flera av våra seniora mentorer är idag placerade hos företag runt om i världen.

GENOMFÖR DIN UTBILDNING HOS TEKS

Vårt institut erbjuder en gedigen utbildning inom applikationsutveckling och webbsidor. Vid Teks, får du arbeta under ledning av några av de bästa IT-guiderna på marknaden. Du får lära dig att skapa projekt på de senaste enheterna (från iPhone 6S till Mac OS X 10.11 system), och lära sig att använda de senaste ramarna och verktygen för att skapa program. Vi håller oss alltid uppdaterade med den senaste tekniken för att säkerställa bästa möjliga utbildning för varje elev.

DIN UTBILDNING, DITT LIV, DITT VAL

VID TEKS UTBILDNINGSCENTER KAN DU VÄLJA BLAND ETT STORT UTBUD AV UTBILDNINGAR OCH KURSER. VI SKRÄDDARSYR DIN UTBILDNING MED HÄNSYN TILL DINA FÖRKUNSKAPER OCH VILKEN TID DU HAR ATT AVSÄTTA TILL DITT LÄRANDE. HÄR FINNS NÅGOT FÖR ALLA.


HELTIDSSTUDIER (8 - 12 VECKOR)


Vi erbjuder heltidskurser för nybörjare. Du får då lära dig hur man gör en app från scratch. Vi erbjuder även separata utbildningsmoduler för företag.

DELTIDSKURSER (2 - 6 VECKOR)


Dessa kurser liknar intensivkurser på webben och är idealiska för yrkesverksamma som vill ta sitt lärande gällande exempelvis applikationsutveckling ett steg längre.

SEMINARIER


Branschseminarier och paneldiskussioner är vanliga inslag på alla kurser som erbjuds av vårt institut. Att ta del av dessa seminarier hjälper eleverna att direkt interagera och lära av mentorerna.

WORKSHOPS


Teks organiserar workshops i olika städer med jämna mellanrum för att ge dig chansen att arbeta på "dummy"projekt och testa kod, för att bli en mer kvalificerad utvecklare.

OKEJ, NU ÄR DET NOG OM OSS!

LÅT OSS BÖRJA MED ATT KIKA PÅ WEBB OCH APPKURSER SOM ÄR LÄMPLIGA FÖR DIG!