Översättningstjänster

Föreställ dig att ett viktigt affärsdokument har skickats från din partner i Storbritannien. Du måste läsa och agera på dokumentet omgående. Det finns bara en hake, - dokumentet är på avancerad engelska och tyvärr är dina språkkunskaper begränsade. Lite av ett problem , eller hur ?

Vi samarbetar med Easy Translate. De erbjuder förstklassiga översättningar av alla slag - till och från alla språk, oavsett om det är en app, en webbplats, en årsrapport, juridiska dokument, marknadsförings-kampanjer, tolkning eller bara e-post för privat bruk. Översättarna handplockas med utgångspunkt i branschkännedom samt modersmål, vilket gör att du får en exakt översättning som anpassats till din bransch och din marknad. Den viktigaste prioriteringen är att hitta de bästa lösningarna för översättningen, för just Dig och Ditt projekt.


Översättningstjänster- När du behöver dem?


För att utesluta olägenheter som den ovan, erbjuder Teks Mobile Sverige dig professionalla översättningstjänster. Du får:
Översättning av dokument (elektroniska eller utskrivna)

Alternativa tolkningar av ord, fraser och dokument i målspråket.

Direkta översättningar via chat

Skriftliga och muntliga översättningar samt voice-overs

Om ditt företag i Sverige gör internationella affärer behöver du tillförlitliga översättningstjänster, tillgängliga med kort varsel. Teks Mobile Sverige hjälper dig inom 24 timmar.Behöver Du översätta något viktigt? Vänd dig till oss!

Teks Mobile Sverige

Din leverantör av iOS-appar, Android-appar, översättning och konsultation.

Bättre appar, smartare konsultlösningar.

Äkta översättningstjänster.
BE OM EN OFFERT