Vanliga frågor

Vanliga frågor

Hur länge har du arbetat med att utveckla mobila applikationer?
Sen 2006 - En tid när iPhone och Android bara var ord. Vi började med J2ME-projekt, och har sedan dess successivt utökat våra tjänster till att omfatta nya plattformar. För närvarande har vi över 300 kunder utspridda i världen.
Så ni har redan utvecklat många av appar?
Absolut! I april 2014 passerade vi 600 st utvecklade appar. Vi har också en tämligen jämn fördelning av iPhone och Androidappar i vår portfölj.
Var i världen, förutom Sverige, finns ni?
Teks Mobile är ett multinationellt apputvecklingsföretag. Huvudkontoret startades upp i Indien 2006. För närvarande kommer ca 40 procent av våra projekt från utlandet. Vi får offertförfrågningar från hela världen och har idag kontor i Indien, Australien och Sverige
Var finns ni?
Vi finns i Sala, Västmaland. Om du vill komma i kontakt med oss för att diskutera ditt projekt. - ring oss redan idag!
Vem ska jag prata med?
"Kontakta Maria Bergström som är VD för Teks Mobile Sverige. Telefonnummer 070-588 35 75 eller mejla på maria@teksmobile.se. Du kan även kontakta Hussain Fakhruddin (Grundare och VD på vårt huvudkontor i Indien) hussain@teksmobile.se"
Vad kostar en offert för en apputveckling?
Inte en enda krona. Vi tillhandahåller kostnadsfria offerter för alla klienter och återkommer till dig inom 24 timmar med en budgetoofert. Beskriv vilken typ av iPhone eller Android-app du behöver, välj din budget, och fyll i övriga uppgifter på blanketten - vi kommer att följa upp med en mer detaljerad enkät för att få mer information som gör det möjligt för oss att bifoga en mer exakt offert.
Vad gäller för de immateriella rättigheterna till appen?
Om du väljer Teks mobil Sverige som din partner inom applikationsutveckling, behöver du aldrig bekymra dig om detta. Vi är mer än glada att underteckna avtal om tystnadsplikt. Du är också ensam ägare av alla immateriella rättigheter. Om du behöver den källkod som används för projektet, tillhandahåller vi den utan kostnad.
Allt låter bra, men hur är kvalitén?
Vi sätter stor vikt i att producera program av högsta kvalitet. Under varje skede av ett projekt, testar våra utvecklare applikationen och undersöker så det inte finns kodningsfel, buggar eller annan skadlig programvara. De slutliga versionerna av nya applikationer testas av en grupp experter och på molnet. Vi färdigställer alla projekt inom tidsfristen - men inte på bekostnad av någon kvalitetsstandard. Vi jobbar noggrant och effektivt.
Kan du nämna några av din nuvarande / tidigare klienter ?
Självklart kan vi det! Några av våra största kunder till dags datum har varit McDonalds Norge, Freenet UK Ltd, Lucid Technologies, Quadronica S.R.L. Acex Game och många fler Som du också kan se, betjänar vi klienter från olika delar av världen!
När kan jag kontakta Teks Mobile Sverige?
När som helst! Våra on-line representanter finns tillgängliga 24 timmar om dygnet. Teks Mobil Sverige erbjuder tjänster i 18 olika tidszoner, så oavsett var du är i världen, - kan du kontakta oss när som helst.
Hur ser betalningsvillkoren ut?
Det vanliga tillvägagångssättet är tre delbetalningar. Först deponeras 30% av den beräknade kostnaden innan projektets början. När utvecklingsprocessen är halvvägs vi kommer att be om ytterligare 30%. Endast vid slutförandet av projektet behöver du betala resterande 40%.
Kan mitt projekt bli försenat av någon anledning?
Inte en chans. När vi gör en mobilapp utför vi detaljerade tester i varje skede - detta för att utesluta risken för fel och tekniska missöden. Om utvecklaren som hanterar ditt projekt av någon anledning inte kan färdigställa appen kommer någon annan att tilldelas ditt projekt (inom 2 arbetsdagar). Att göra en app är en spännande process och vi förstår hur viktig tiden är för våra kunder.
Tar ni någonsin in en tredje part för att hantera mitt projekt ?
Absolut inte! Alla aspekter relaterade till apputveckling hanteras bara av våra in-house utvecklare, UI/UX designers och andra anställda. Projekten är personligen övervakade av Maria Bergström, vår VD i Sverige, som uppdaterar dig med pågående framsteg rörande ditt personliga projekt. När du delegerar ett projekt till oss - tar vi fullt ansvar för att slutföra det från början till slut.
Du nämnde UI/UX. Det innebär att ni erbjuder grafikstöd också?
Absolut! Vi har ett team av formgivare som skapar grafik som fångar ditt intresse, kontroller som är lätta att hantera och snygga animationer. Våra klienter har många bra saker att säga om vår kreativitet.
Finns ni i sociala medier?
Ja det gör vi! Vi träffar Er mer än gärna på dessa medier. Teks mobil Sverige finns på Facebook, Twitter, Google, LinkedIn, Behance, Pinterest, Tumblr och Instagram. Skicka oss gärna din feedback, synpunkter, eller förslag på dessa medier - och hjälp oss att förbättra våra tjänster ännu mer.
Får jag någon garanti / säkerhet?
Om en app från Teks mobil Sverige släpps med någon bugg eller annat fel, åtgärdar vi det omgående. Vi uppgraderar dessa versioner utan kostnad. Vi lanserar dessutom upphottade versioner av våra mest högpresterande applikationer med täta intervaller
Kommer era appar att vara kompatibla med mina / mina enheter?
Givetvis! De IPhoneappar vi utvecklar är optimerade för den senaste iOS 7 enheten, inklusive iPhone 5. Våra Android-program är helt kompatibla med Android 4.4 enheter.
Vilka är de mobila plattformar ni utvecklar applikationer för?
Främst iOS och Android. Vi har dock planer för utveckling av Windows och om efterfrågan är stor, även för Blackberry. Men just nu fokuserar vi på iOS & Android.

Kontakta oss på: maria@teksmobile.se eller på telefon 070-588 35 75. Önskar du en kostnadsfri offert? Gå vidare till fliken "Offertförfrågan".

Teks Mobile Sverige

Din leverantör av iOS-appar, Android-appar, översättning och konsultation.

Bättre appar, smartare konsultlösningar.

Äkta översättningstjänster.
BE OM EN OFFERT