Skapa ditt team

Skapa ditt eget team i Sverige
  • Vi lokaliserar och presenterar kvalificerade programmerare för dig.
  • Du intervjuar och väljer ut de du vill använda
  • Vi anställer dem i vårt Indiska team, som en distanspartner.
  • Vi jobbar tillsammans med det svenska teamet från vårt kontor i Sverige.
  • Vi fokuserar på programmering så du kan tänka på annat
  • Du tjänar mycket tid och tusentals kronor varje månad.

Detta är Hybrid Offshoring 2.0

När du får total insyn i projektets alla moment, får uppleva renodlade moderna tekniker, få direkt kontroll över ditt team, tight kommunikation och hög kvalitet till rimliga priser. - Då inser du att arbeta med Teks är en helt ny upplevelse!


Med nästan sju års erfarenhet av täta samarbeten med europeiska IT-företag, har vi tillsammans erhållit många lärdomar och framgångshistorier. All vår kunskap är till Din tjänst!

Vår USP! Indisk expertis på ditt kontor!

För att hjälpa dig att få ut det bästa möjliga av ett utländskt team som kommer från ett annat land, kultur och språk, kommer vi att ha en Indienexpert på kontoret som hjälper dig skapa en bra miljö med ditt team.


Ett framgångsrikt distans-samarbete kräver noggrann kommunikation utöver språk och teknisk dokumentation. Du behöver kommunicera idén och vi hjälper dig att göra just det!

Varför välja oss?


Vi bestämde oss för att göra saker lite annorlunda, - ett sätt som har visat sig fungera umärkt ! Med en öppenhet, god kommunikation, smidig hantering, en offshore-expert i varje land och konkurrens-kraftiga priser, har Teks Mobile Sverige många fördelar.


Vi har ett personligt engagemang i våra kunder. Vi har utöver applikations-utveckling många funktioner i våra standardpaket, - såsom kortfristiga omlokaliseringar (uppdrag på projektbasis), utbildningar i teknik, förvaltning och olika språkstöd.

Vad tjänar Du på detta?

Vi kommer att hjälpa dig att maximera värdet av din tid och dina pengar. Du kommer att kunna fokusera på uppgifter som ger dig verkligt affärsvärde istället för att oroa dig för att finna investerare eller hantera programmerare.


Du kommer att dra nytta av de i Indien väsentligt lägre kostnaderna för IT-utveckling, som kan komma att spara dig tusentals kronor varje månad. Pengar som istället kan investeras på andra aktiviteter, - exempelvis marknadsföring och därmed få ännu fler affärer!

Ditt projekt. Ditt team. Hanterat av Teks

Teks Mobile Sverige

Din leverantör av iOS-appar, Android-appar, översättning och konsultation.

Bättre appar, smartare konsultlösningar.

Äkta översättningstjänster.
BE OM EN OFFERT