Konsulttjänster

Tillgång till begåvade, utbildade, uppriktiga och effektiva arbetskraftsresurser är nyckeln till framgång för alla företagsorganisationer. Även de mest sofistikerade maskinerna och verktygen är värdelösa om kapaciteten att hantera dem saknas. Det är precis där, Teks Mobile Sverige kommer till din hjälp.


Vad handlar våra konsulttjänster om?

Våra konsulttjänster i Sverige handlar om att se till att du har tillgång till de bästa mest erfarna medarbetarna, från hela världen, - vart de än må vara placerade - Det är en uppgift som vi enligt våra kunder är bra på. För att ditt företag ska sticka ut, måste du ha ett stort nätverk och kvalificerad personal. Med Teks vid din sida, är det knappt ens en utmaning.


Så, hur hanterar Teks dina frågor gällande konsulttjänster? Här kommer en checklista:


Dygnet runt support från våra proffesionella konsulter

Underhåll av register över anställda samt krav från företagen.

Implementation av bolagsstyrda policys.

Scanning efter nya potentiella samarbetspartners

Individuella konsulttjänster och uppdatering av olika tekniker för att maximera de anställdas prestanda.

Kontroll av arbetsflödet inom de olika områdena.

Fokusering på snabba och korrekta bedömningar samt kvalificerad kartläggning av våra konsulttjänster.

Regelbundna utvärderingar och bedömningar.

De konsulttjänster som erbjuds av Teks Sverige sträcker sig från rekrytering och utbildning (på distans och på arbetsplatsen) bemanning och övriga HR frågor. Vi har ett brett nätverk som sträcker sig över fyra kontinenter, 400+ länder och över 18 tidszoner. Om du känner att HR förfarandet på ditt företag behöver moderniseras, ta kontakt med oss.Många av våra kunder tycker att Teks erbjuder den allra bästa servicen och konsultationen. Vi är såklart tacksamma över detta och ser det som ett privilegium att arbeta tillsammans med våra kunder - Utan tvivel så kommer vi att göra Dig till en nöjd och glad ledare.

Teks Mobile Sverige

Din leverantör av iOS-appar, Android-appar, översättning och konsultation.

Bättre appar, smartare konsultlösningar.

Äkta översättningstjänster.
BE OM EN OFFERT