Om oss

Teks Sverige - Professionellt, enkelt och prisvärt.

Teks Mobile Sverige strävar efter att leverera det bästa för dig, i alla lägen. Vi är specialiserade på fyra kärnverksamheter.

  • Apputveckling iOS

  • Vi fungerar som ett holistiskt iOS-apputvecklingsbolag i Sverige. Våra mobila apputvecklare och UI/ UX designers kombineras för att skapa en blandning av kreativitet och effektivitet i alla våra program. Kompatibilitet på multiplattformar (iPhone , iPad , iPod Touch) är en viktig del av alla våra iOS applikationer. Att skapa en mobilapp är inte bara ett projekt för oss - det är så vi strävar efter att uppfylla dina förväntningar.
  • Apputveckling Android

  • Teks Mobile Sverige är företaget du kan räkna med när det gäller apputveckling för Android. Vi har ett speciellt team av Android-utvecklare, - var och en med flera års relevant erfarenhet. Allt du behöver göra är att beskriva ditt projekt, för att sedan låta oss skapa den app du önskar. Det är ingen slump att över 70% av våra Android-appar har blivit uppmärksammade på onlinebutikerna! Vi erbjuder även högklassiga app-utvecklingstjänster till multiplattformar.
  • Konsulttjänster

  • Även de bästa affärsuppläggen kan gå fel om inte kommunikationen fungerar. Oroa dig inte - Hos oss kommer du aldrig möta sådana problem. Vi använder alltid de för projektet, mest lämpade team-medlemmarna med relevant kompetens. Teamet träffas och diskuterar fram konkreta och effektiva lösningar som sen presenteras för Dig. Med detta koncept skapar vi framgång för dig och din app.
  • Översättning

  • Du har förmodligen varit med om hur språkliga hinder kan komma i vägen för givande strategiska allianser, samarbeten, eller till och med enkla muntliga / skriftliga samtal mellan människor av olika nationaliteter? Vi har, - det är just därför vi började erbjuda översättningstjänster till våra kunder. Alla våra översättningar görs av språkexperter, och är alltid professionella.

Mobilanpassade hemsidor

Vi utvecklar framtidssäkrade mobilanpassade hemsidor.
Vi surfar allt mer. Snart sker hälften av alla besök på hemsidor via mobila enheter som surfplattor och smartphones. Ny teknik öppnar många möjligheter och ställer samtidigt nya krav. Tänk framtidssäkert genom att mobilanpassa er hemsida.
Med en responsiv hemsida uppstår en helt ny standard: en hemsida för alla besökare oavsett om de surfar via en dator, mobil eller tablet. Responsiv design går alltså ut på att hemsidan skall anpassa sig – inte användaren.
Vill du ha hjälp med att få din gamla sida omgjord till responsiv, så hjälper vi Dig med detta också.

Vi vet att en nöjd kund är en lycklig kund...

Vi nöjer oss ALDRIG förrän Du är 100 % nöjd med vårt arbete.

Teks Mobile Sverige

Din leverantör av iOS-appar, Android-appar, översättning och konsultation.

Bättre appar, smartare konsultlösningar.

Äkta översättningstjänster.
BE OM EN OFFERT